04/23/12 18:29
(http://www.klassa.bg/)

"Литекс" спря устрема на "Лудогорец" след равенство 1:1 в Разград

Есенният първенец в родната „А“ група „Лудогорец“ направи нова грешна стъпка през пролетта и вече изостава на осем точки зад лидера ЦСКА. Играчите на Ивайло Петев завършиха 1:1 като домакин на „Литекс“ в дербито на 25-ия кръг, докато „червените“ разбиха „Черно море“ с 4:1.
Ивайло Петев не можеше да разчита на титуляра в предни позиции Емил Гъргоров, докато Христо Стоичков трябваше да се справя без Николай Бодуров, Христо Янев и Илия Миланов, които получиха червени картони при загубата от „Монтана“ с 0:1. След скучно първо полувреме на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград двата отбора изиграха доста емоционален двубой с две попадения, голови ситуации, пропуски и претенции за няколко дузпи. Шампионите успяха поведат в резултата чрез Момчил Цветанов в 75-ата минута, но пет по-късно Станислав Генчев изравни. Това равенство беше лош резултат и за двата отбора. „Лудогорец“ събра актив от 55 точки и вече изостава с осем от ЦСКА пет кръга преди края на сезона. „Червените“ се нуждаят само от три победи, за да триумфират с шампионската титла, дори при загуба в директния двубой в Разград. Шампионите от „Литекс“ пък загубиха важни точки в борбата за място в Лига Европа. Ловчанлии имат актив от 49 точки, а преднината им пред „Левски“ е само две, като днес „сините“ гостуват на „Калиакра“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване