04/24/12 18:34
(http://www.klassa.bg/)

Мястото на Манчини е бетонирано и за следващия сезон

Благодетелят на "Манчестър Сити" шейх Мансур бин Зайед ал-Наян заяви, че Роберто Манчини ще продължи работата си в клуба дори "гражданите" да не спечелят шампионската титла, пише "Индипендънт". Той е доволен от представянето на отбора във Висшата лига през сезона. "Разликата с "Манчестър Юнайтед" е три точки и ние имаме шанс. Но каквото и да се случи, дори да не спечелим дербито в понеделник, аз съм много щастлив и доволен от футболистите, отбора и ръководството. Те се представят много хубаво и подобриха играта си в последните няколко мача", каза шейх Мансур пред телевизия в Абу Даби.
"Гражданите" се бяха отдалечили от първото място след равенството с „Евертън“ (3:3) и загубата си с 0:1 от "Арсенал" в Лондон. Тогава Манчини обясни, че "гражданите" трябва да са горди дори отборът да не стане шампион. Италианският специалист припомни, че това е най-силната състезателна година след 1968-а, когато отборът спечели титлата в Англия.
"Сити" се справи с напрежението и взе победи в трите си последни мача, като отбеляза 12 гола. След изненадващото равенство на водача "Манчестър Юнайтед" с "Евертън" (4:4) разликата е само три точки преди прекия двубой на стадиона на "гражданите" и ако те спечелят този и останалите си два двубоя, ще са шампиони.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване