04/25/12 16:19
(http://www.klassa.bg/)

Евтини билети пълнят стадион „Васил Левски“ за „Левски“ - ЦСКА

Ръководството на „Левски“ пусна сравнително евтини билети за дербито с ЦСКА от предстоящия 26-и кръг на родната „А“ футболна група. Двата тима излизат един срещу друг на Националния стадион „Васил Левски“ в неделя, 29 април, от 17,45 часа, а клубното ръководство на „сините“ се надява привържениците на отбора да напълнят стадиона. Ценните хартийки за сектор „Б“ струват едва 5 лева, за сектор „А“ - 15 лева, сектор „В“ - 12 лева, и за сектор „Г“ - 10 лева. Срещата между отборите на „Левски“ и ЦСКА ще бъде ръководена от рефера Николай Йорданов.
В същото време стана ясно, че с очакваното завръщане в отбрана на Нуно Пинто защитната формация на „Левски“ изглежда напълно ясна. Останалите трима са Сюлейман Диамутен, Иво Иванов, Дъстли Мюлдер. Една от неяснотите в състава на „Левски“ е в средата на терена. Там няма съмнение, че ако всичко върви по план до неделя, в стартовия състав ще бъдат Христо Йовов и Владимир Гаджев. Спорът за третото място е между Орлин Старокин и Даниел Димов. В атака Кристовао Рамос и Тони Калво се смятат за задължителни титуляри, а на върха ще се избира между Иван Цветков и Жуниньо Жуниор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване