04/25/12 09:17
(http://radiomilena.com/)

Плевнелиев: КСНС ще заседава на всеки три месеца

Заседанията на Консултативния съвет по национална сигурност ще се провеждат редовно, веднъж на три месеца, както е предвидено в закона, а не при кризисни ситуации. Това заяви при откриването на първото заседание на съвета президентът Росен Плевнелиев, предаде агенция КРОСС. Ролята на съвета ще бъде засилена. Ще го превърнем в работещ орган, заяви амбицията си Плевнелиев.

За мен е учудващо, че толкова години президентската институция не е изготвила правила за работа на КСНС. В края на заседанието ще предложа правила за работа, които да бъдат обсъдени в рамките на един месец”, посочи държавният глава.

Темите на днешното заседанието са две: „Продължаване на реформите в сектор „Сигурност“. По нея доклад ще изнесе вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Втората тема е “Енергийна сигурност”. По нея доклад ще изнесе министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване