04/25/12 17:48
(http://www.klassa.bg/)

Яне Янев прогнозира тройна коалиция между БСП, ДПС и Кунева

Формиране на коалиция между БСП, ДПС и политическото формирование на Меглена Кунева в обозримо бъдеще прогнозира вчера пред bТV лидерът на РЗС Яне Янев. "Искат да отнемат гласове, за да се възстанови пак старата тройна коалиция, но не с царя, а с Кунева. Възложил съм цялостна проверка какво е пледирала Кунева, като ставаше въпрос за АЕЦ "Белене", защото сега каза, че "Белене" бил грандомански проект, а когато е била министър, дали не го е защитавала. По отношение на НЕК и БДЖ също са били вземани кредити", посочи той.
Много е лесно да правиш политически стойки в телевизионните студия и да не казваш най-важното - че защитаваш собствените си интереси, каза още Яне Янев. Той отбеляза още, че Меглена Кунева крие доходите и миналото си. „Някои хора се правят на десни, нови лидери, а знаят миналото си, РЗС ще ги развенчае“, обеща партийният лидер. Кредитът за АЕЦ “Белене” е теглен от банка “Париба”, в чийто борд била Меглена Кунева, припомни той.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване