04/26/12 18:40
(http://www.klassa.bg/)

Българска банда бе задържана в Испания

Българи бяха задържани в района на Аликанте за кражби с взлом и заплахи, многобройни измами и фалшифициране на документи, съобщават испански медии. Десетчленната група, от която деветима са българи, е била заловена заради кражба с взлом в Аликанте, при който освен грабеж бандата е завързала и малтретирала живеещите в имота. По време на нападението са били задигнати два сейфа, 4 часовника на обща стойност 40 000 евро, 1500 евро в брой и луксозен автомобил. Операцията по залавянето, носеща названието "Балкани", е била ръководена от Гражданската гвардия на Аликанте. Полицаите са успели да заловят извършителите в апартамента, където са укрити много от вещите, включително и фалшиви банкови карти. Групата се е подготвяла да транспортира наркотици в двойни дъна на крадени луксозни коли.
До момента разследването не е установило колко са жертвите на бандата, но е установено, че кражбите са били основно в района на Бенидорм, Алтея и Калп.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване