04/26/12 15:49
(http://www.klassa.bg/)

Джан Бономо: Софи Маринова е много положителен човек

Турският представител на "Евровизия" тази година Джан Бономо дойде в България, за да представи песента, с която ще се яви на конкурса.
Със страст към музиката от 8-годишна възраст, турчинът от еврейски произход дълго време свири на класическа китара, за да осъзнае накрая, че това няма да го доближи до мечтата му - да стане рок звезда.
Оставил уроците настрана, започнал да пише вече и текстове, на около 20 години Джан сформира собствена група и започва да прави независима музика.
Впоследствие взема участия и в големи национални програми, между които и MTV.
По младото момче можем да видим над 20 татуировки, които направил от скука, много мастило по пръстите  Джан е категоричен, че Софи Маринова му харесва: „Да, определено мога да кажа, че Софи ми харесва. Всъщност успях да се срещна със Софи в Амстердам и там поговорихме за кратко. Тя е наистина много положителен, много бъбрив и енергичен човек. Пълна е с енергия! Освен това смятам, че има прекрасен и много силен глас. Песента й е точно като нея - отразява я.“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване