04/26/12 18:27
(http://www.klassa.bg/)

Надъхват "Левски" с пари преди "вечното дерби" в неделя

Ръководството на „Левски“ ще се изплати към футболистите непосредствено преди дербито с ЦСКА. Двубоят с ЦСКА е в неделя от 17.45 часа на националния стадион „Васил Левски“.
„Сините“ ще изплатят дължимите заплати за март, като по този начин ще се опитат да мотивират допълнително играчите за сблъсъка с „червените“. Както е известно, на „Герена“ се замисляха дали да не забавят възнагражденията, след като столичани изпаднаха в криза и записаха 5 мача без победа.
В крайна сметка „сините“ постигнаха успех в последния си мач срещу скромния състав на „Калиакра“. И в двата тима напрежението преди мача е огромно, като параноята тресе и „сини“, и „червени“. „Червените“ ще търсят победа, която на теория да им гарантира титлата и разлика от невероятните 16 точки пред „вечния съперник“. „Левски“ ще се опита да спре победната серия на Стойчо Младенов и да продължи борбата за място в турнира от Лига Европа.
В същото време световните букмейкъри обявиха именно „Левски” за фаворит във „вечното дерби“ с ЦСКА. Спонсорът на „А” група “bet-at-home.com” даде коефициент 2,50 за успех на символичните домакини. Ставката за „червените” е 2,55. Хиксът е оценен на 3,05. “Bet-at-home.com” ще раздаде 10 ваучера по 100 лв. на всички, които заложат на срещата, ако в мача бъдат отбелязани три или повече гола.
На вчерашната тренировка настивникът на ЦСКА Стойчо Младенов обърна специално внимание на статичните положения. „Червените“ акцентираха на този елемент от играта не само във фаза атака, но и в защита. В ЦСКА ще разчитат много на високите си централни защитници Пламен Крачунов и Ангел Грънчов при статичните положения около наказателното поле на „Левски“. Потвърди се и информацията, че армейците ще излязат в дербито с „Левски“ със състава, който победи „Черно море“ с 4:1. Единствената лека дилема е около партньора на Тодор Янчев в ядрото на полузащитата, но той почти сигурно ще бъде Николай Дюлгеров. На „Васил Левски“ футболистите на Стойчо Младенов ще бъдат подкрепяни от поне 10 000 фенове. „Червените“ ще получат точно 10 700 билета за своята публика.
Един от основните играчи на „Левски“ - Владимир Гаджев, тренира по специално изготвена програма преди дербито с ЦСКА. Още в сряда футболистът пропусна част от заниманието, което Ясен Петров проведе на стадион „Георги Аспарухов“. Вчера Гаджев работи във фитнеса на „Герена“, но участието му за мача с „армейците“ не е под въпрос, а напротив, очаква се Владимир Гаджев да бъде титуляр за „сините“ от София.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване