04/27/12 12:44
(http://radiomilena.com/)

Наръчник за родители и седмокласници

Агенция Ню Импрес ни предостави на Вашето внимание новото издание на „Наръчник за родители и седмокласници от цялата страна – 2012″. Изданието включва информация, която никога досега не е била публично обяснявана. Наръчникът ще помогне на родителите да направят своя избор, след като се запознаят с рейтинга на гимназиите според резултатите на учениците след едногодишно обучение по чужд език в осми клас и с таблиците с план-приема, направени по профили - езиков, хуманитарен, природоматематически, технологичен. Училищата са подредени по минимален бал, така че родителите получават ясна представа кои училища са най-предпочитани и какви знания получават децата в тях?

Рейтингът на училищата в област БУРГАС и план-приема е публикуван на сайта на „Ню Импрес” (www.nu-impress.com), а в специалното издание „Наръчник за родители и седмокласници от цялата страна – 2012” се дава подробна и ясна информация под формата на въпроси и отговори за всички етапи на кандидатстване и как да се разчетат и използват представените в сайта таблици.

На родителите се напомня също какви документи и пособия да приготвят за децата си и какво става в деня на изпита час по час. Специално за седмокласниците са дадени няколко техники за намаляване на напрежението преди и по време на изпитите.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване