04/30/12 14:28
(http://radiomilena.com/)

Атрактивна проява на художници привлича вниманието на морския булевард в Поморие

В продължение на три дни, /от 29.04. до 1.05.2012г./ на крайбрежния булевард в Поморие местни художници се включиха в artstreet проявата, организирана от  Община Поморие, в чест на патронния празник на града – Гергьовден. Пъстроцветното боядисване на брегозащитните съоръжения, тип „бетонни пейки“, привлече вниманието и на гости на града, които също взеха дейно участие. Още през първия ден намерени бяха ключове в кожен калъф, което образно казано бе късметлийски знак за отключването на новата културна проява, която се провежда за първи път. Новата атракция привличаше погледите и усмивките на много минувачи. Изработен беше проект, в който различните нюанси, изпъстрени с морски фигури ще привличат вниманието на разхождащите се жители и гости на града и вечерно време, защото са използвани и фосфорни бои, сподели мл. експертът от общината Нели Тодорова.
Благодарение на богатото въображение поморийските художници и приятели успяха да пресъздадат изключително свеж облик на част от морската алея до Казиното.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване