05/01/12 14:42
(http://radiomilena.com/)

Родна проститутка сее СПИН в Гърция

Три жрици на любовта, сред които и българка, бяха задържани в Атина със съмнения, че са серопозитивни. Проститутките са работели на площад Омония в гръцката столица. На проверка са били подложени 24 жени. Вече е установено, че три от тях са вирусоносители, предаде агенция КРОСС.

 

От полицията разпространиха снимките на 22-годишната българка Татяна Буктоярова и призоваха нейните клиенти да се обърнат към специализирания център за борба с инфекциозните болести, за да си направят изследване.

За два дни над 700 души са подали сигнал, че са ползвали услугите на този публичен дом, а трима от клиентите на Татяна са започнали профилактично лечение.

СПИН скандалът гръмна преди няколко дни в южната ни съседка, когато рускиня бе задържана в нeлeгален публичен дом, където предлагала услугите си, въпреки че знаела за своята зараза.

Властите откриха специални телефонни линии за клиентите на публичните домове, на които могат да получават упътвания къде да отидат да се изследват за СПИН.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване