05/02/12 18:22
(http://www.klassa.bg/)

40 голфъри ще мерят сили на St. George President's Cup на игрището Thracian Cliffs

Тази неделя на най-новия голф комплекс в България Thracian Cliffs Golf& Beach Resort ще се проведе St. Georges President’s Cup Tournament. Турнирът ще бъде във формат Stableford и амбицията на организаторите е да се постави началото на един ежегоден, традиционен турнир, с който да се отбелязва откриването на голф сезона. В състезанието се очаква да премерят сили повече от 40 голфъри от Германия, Англия, Румъния и България.
Комплексът Thracian Cliffs Golf & Beach Resort беше официално открит миналата година и е диамантът в портфолиото на легендата в света на голфа Гари Плеър за 2011 г. Проектираното от него Signature голф игрище е част от голф дестинацията Cape Kaliakra, в която присъства и друг проект на Гари Плеър – BlackSeaRamа, както и Lighthouse Golf Course.
В Thracian Cliffs може да се насладите на красиви гледки към морето, красотата на Природен парк „Калиакра“, 2 километра частни бели плажове и е единственият член на Hideaway Collection за България, подбрана колекция от курорти, разположени в екзотични и уникални местности по целия свят, както и част от Preferred Hotels & Resorts Group, бутикова хотелска колекция, включваща повече от 185 курорта и хотела в целия свят, отличителен знак и икона за лукс и качество.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване