05/03/12 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Габриела Василева, а не Ина Манчева е новата "Мис България"

Габриела Василева е новата „Мис България“, стана ясно вчера. Тя изпреварва с една точка обявената преди няколко дни за най-красива българка Ина Манчева. Неочакваната промяна обявиха председателят на журито в конкурса Стойчо Керев и Емил Кошлуков, който е един от организаторите на конкурса чрез партньорите на TV7 от No Frame Media. Драматичният обрат в гласуването бил резултат от хакерска атака и манипулиране на вота в интернет.
Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета. Ние заставаме изцяло зад тях, коментира Керев. За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот, обясни Емил Кошлуков. Той призна грешката на организаторите и каза, че от следващата година гласуването на публиката ще спира два дни преди финала, за да има време да се проверят гласовете.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване