05/03/12 17:52
(http://www.klassa.bg/)

Мистериозно убийство на българка в Детройт

37-годишната българка Цвета Точева е била застреляна в колата си пред къщата, в която живее, в Мексиканския квартал на Детройт, предаде електронното издание "Май Фокс Детройт". Нашенката излизала с 11-годишната си дъщеря от къщата, когато детето се сетило, че не е нахранило кучето и се върнало. Малко след това дъщерята Деница намира майка си, простреляна в колата. От полицията в Детройт твърдят, че нямат заподозрени и улики, и не откриват мотив, както и че не става въпрос за обир. Приятел на семейството и съсед - изкуствоведът Вито Валдез - споделя, че не може да си обясни какво се е случило и че Цвета е била прекрасна майка, която работела на няколко места, за да позволи на дъщеря си добро образование. Тя имала усет към изкуството и това породило тяхното приятелство. Цвета и дъщеря й пристигнали от България, за да търсят по-добър живот.
С изключение на кръстницата си в Канзас, дъщерята Деница няма други роднини в страната, а от колежа „Меригроув“, където е била студентка Цвета, вече събират дарения за погребението, предаде Би нюз.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване