05/03/12 18:08
(http://www.klassa.bg/)

Реновираният голф комплекс "Св. София" посреща родния елит

Обновеното игрище „Св. София“ ще бъде официално открито в навечерието на Гергьовден. Авторът на редизайна на игрището Пол Макгинли – един от най-прочутите голфъри на последното десетилетие, ще пререже лентата на 5 май в 11,00 часа. На бляскавото събитие се очакват премиерът Бойко Борисов, министърът на спорта Свилен Нейков, председателят на БОК Стефка Костадинова и шефът на Българската голф асоциация Красимир Гергов. Гости на грандиозното тържество ще бъдат и редица представители на политическия, икономическия, културния и спортния елит на страната.
След двегодишно обновяване и мащабна инвестиция голф клуб “Св. София” отваря врати за любителите на играта. Spring Cocktail Party ще бъде вечерта на 4 май в клъбхауса, като на него гостите ще имат възможност да видят и новите модели на Porsche – 991 Carrera S cabrio и 981 Boxster S и да опитат специална селекция вина на Domaine Boyar. В събота официално ще бъде дадено началото на сезона на голф клуб “Св. София” с VIVACOM Opening Tournament. 80 голфъри, разпределени в три дивизии, ще премерят сили в турнира и ще имат удоволствието да се запознаят с новите предизвикателства на терена. В неделя сутрин в 10 ч. именитият голфър Пол Макгинли ще изиграе 9 дупки с победителите в трите дивизии от турнира, спонсориран от телекомуникационната компания.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване