05/06/12 10:21
(http://radiomilena.com/)

Осем в ареста след операция „Опасните“

Осем души са задържани при операция „Опасните“, която се провежда в София. Сред тях са военнослужещ, полицай и една жена. Те са участвали във въоръжени грабежи на златарски ателиета през последните девет месеца в столицата и страната, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Продължава издирването на лидера на групата 31-годишният Върбан Асенов Борисов под прякор Боксьора. При акцията са иззети голямо количество боен арсенал и боеприпаси- автомат „Калашников“, два бойни пистолета, пушка-помпа, газов пистолет, злато, пари и наркотици. У един от задържаните са открити близо половин кг марихуана, амфетамини, електронни везни, златни накити. В дома на друг задържан са открити списъци от лихварство. „Опасните“ стартира късно снощи след нахлуване на групата в заложна къща на улица „Бесарабия“ в кв. „Сухата река“. Арестите продължиха в столичния квартал „Дружба“ и в Перник. Продължава претърсването на четири автомобила и домове. По случая работи Софийска градска прокуратура./КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване