05/07/12 14:32
(http://www.klassa.bg/)

Христо Стоичков обвини Борислав Михайлов в манипулиране на срещи

Легендата на българския футбол Христо Стоичков призова президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на публичен дебат с детектор на лъжата. „Най-официално го каня на публичен дебат с детектор на лъжата. Ще му задам три простички въпроса“, заяви Христо Стоичков в предаването „Гореща точка“ по ТВ7. Бившият футболист на „Барселона“ иска да получи отговор на въпросите, дали като президент Борислав Михайлов е участвал в манипулиране на резултати на националния отбор, участвал ли е той в тото схеми в българското футболно първенство и спомагал ли е за нареждането на съдийски групи и оказвал ли е натиск върху съдии за определени срещи. „Не подемам атака срещу никого. Чаках достатъчно време да си направят игричките. Правя това заради подигравката с българския футбол, с момчетата, с треньорите и с публиката. За всички е ясно защо няма публика и защо не се играят срещите. Ясно е, че всички тези хора нямат повече място в управлението на футбола“, допълни още Христо Стоичков.
Междувременно президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че няма да влиза в директен спор с Христо Стоичков. Шефът на футболния съюз показа, че ще стои настрана от полемиката. "Не е редно един президент да отговаря на един треньор. Имам много работа във Футболния съюз, не мога да давам постоянно интервюта", каза Михайлов пред bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване