05/15/12 06:36
(http://radiomilena.com/)

Бербатов помолил Любо Пенев за отсрочка, за да реши дали да се върне в националния тим

Димитър Бербатов е вариант номер две за атаката на „Барселона“. Новината може да изглежда несериозна за мнозина, но я съобщава „Ел Мундо Депортиво“, цитиран от агенция КРОСС. Изданието е наясно със съблекалнята на каталунците, а и не си пада по жълтении и слухове. Новият треньор Тито Виланова иска да усили атаката през лятото, за да свали малко напрежението от машината Лео Меси. Първи в списъка на „Барселона“ е звездата на „Арсенал“ Робин ван Перси. Преговорите с „артилеристите“ обаче ще бъдат тежки и не е ясно дали все пак ще се увенчаят с успех. В Испания считат, че Бербатов ще бъде уреден доста по-лесно, тъй като е резерва в „ман Юнайтед“, а и цената му може да бъде свалена до 7-8 милиона евро.
Междувременно „Стандарт“ съобщава, че Митко е помолил Любо Пенев за отстрочка до септември, преди окончателно да реши за завръщането си в националния тим. Нападателят държи да изясни първо бъдещето си на клубно ниво и да започне да играе редовно, пише още „Стандарт“. Иначе селекционерът уговаряше Бербо да се върне още в контролата с Холандия на 28 май. До вчера Пенев не беше пратил повиквателни до играещите в чужбина. Това не е и нужно, тъй като първенствата по това време са приключили. Без повиквателна играчите имат право да откажат, но едва ли някой от националите ще поиска да почива в контролите с Холандия и срещу Турция три дни по-късно.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване