05/15/12 06:07
(http://radiomilena.com/)

Ревизоро: Гриша Ганчев да се пази от кръга „Апостолите”

Защо акция „Митници” на МВР бе само на Капитан Андреево? Защо акцията бе едва три години след управлението на ГЕРБ? Това попита бившият шеф на Агенция „Митници” Емил Димитров – Ревизоро, в интервю за Нова телевизия, „Здравей България”. Какво правим с останалите гранични пунктове, запита още експертът. По думите му една смяна на митничарите е 12 часа. Имайте предвид обаче, че парите, които бяха обявени, не са големите пари. „Явно е, че тези пари не са само за митничарите, те ги дават нагоре по веригата. Ако взимаха толкова много, щяха вече да са пенсионери на Малдивите”, коментира Ревизоро. „14 000 лв. не са големите пари”, категоричен бе той.  Емил Димитров заяви, че със сигурност има някой нагоре по веригата. „Ние нямаме граница, не пазим ЕС надеждно, три години нямаме нито една акция, а с тази страдат само местните”, добави Димитров.

Ревизоро каза, че най-много се печели от стоки за масова употреба – кафе, цигари, алкохол и др.

На въпрос за захарната афера и ареста на сина на Гриша Ганчев – Данаил Ганчев, Емил Димитров заяви, че Ганчев обикаля и чака сделка, защото е бизнесмен. Той бърка така, защото ще се забърка с кръга „Апостоли” – кръг, който иска да спечели от всичко по много. „Ако някой иска да вземе бизнеса на Гриша Ганчев, това не съм аз, а някой, който може. Дано обаче всичко да се окаже един голям балон и той да не пострада от всичко това”, добави Емил Димитров.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване