05/16/12 09:47
(http://radiomilena.com/)

В Бургаската болница информират как се кандидатства по фонд ин витро

Информационна кампания ще се проведе на 21 и 22 май в ин витро центъра на Бургаската болница. На двойките с репродуктивни проблеми ще се разяснява  каква документация е необходима и как да  попълнят формулярите за кандидатстване пред Център „Фонд за асистирана репродукция“, по-известен като Национален  фонд за подпомагане на ин витро процедури.

„Тук  пациентите могат да намерят всички необходимите формуляри и, ако нещо не им е ясно да задават въпроси”, казват от Звеното по асистирана репродукция.

Информационната кампания  е съпътствана и с безплатни първични прегледи, които включват консултация по документи и ехографски изследвания.

Тук се правят и контролни спермограми, които са необходими за кандидатстване пред Националния фонд.

Желаещите да се включат в информационната кампания или да отидат на безплатен преглед за първи път трябва да си запишат час на тел: 0876 35 77 33.

На 21 и 22 май ще преглежда доц. д-р Павлета Табакова от 10:00 ч. до 15:00 ч. Тя ще е тук и на 23 май, когато прегледите ще се заплащат

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване