05/16/12 16:48
(http://radiomilena.com/)

С усмивки и сълзи изпратиха тържествено 12-класниците от ПГТ „Алеко Константинов”-Поморие

На 15 май 2012г. в ПГТ „Алеко Константинов” гр. Поморие бе отбелязан последният учебен ден за Випуск 2012. Със сълзи и скандиране от 1 до 12 абитуриентите, заедно със своите класни ръководителки г-жа Красимира Димитрова, г-жа Живка Вълканова и г-жа Милена Иванова, излязоха от сградата на училището след последния си час на класа.

Тържеството започна с предаване на училищното знаме на ученици от 11-те класове и вдигане на националния трибагреник под звучите на химна на Република България.
Водещата Мариела Теохарова прочете поздравителен адрес от г-н Иван Алексиев – кмет на Община Поморие, отправен към абитуриентите и ръководството на училището, а г-жа Диана Апостолова – зам.-кмет по Образование, култура и хуманитарни дейности в Община Поморие пожела на дванадесетокласниците здраве и успех на предстоящите изпити и да преследват упорито мечтите си.
Директорът на гимназията г-н Димитър Гильов пожела на завършващите ученици успех на държавните зрелостни изпити и изрази увереност, че ще успеят навсякъде както в житейски, така и в професионален план. Г-н Гильов връчи грамоти на ученици от 12-те класове, успешно представили се на професионални състезания през изминалата учебна година.
Прощални думи от името на класните ръководители произнесе г-жа Милена Иванова, а г-жа Красимира Димитрова и  г-жа Живка Вълканова връчиха закачливи номинации на випускниците.
Тържеството продължи със забавна програма, много емоции, музика и танци.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване