05/20/12 17:34
(http://www.klassa.bg/)

National Geographic вече се програмира в България

National Geographic вече се програмира в България, удвоява зрителите си. Освежената опаковка и промените в програмирането на National Geographic Channel увеличиха пазарния дял на канала сред младите българи близо два пъти и му осигуриха стабилна преднина пред конкурентните документални канали.
Най-голямо е покачването на гледаемостта сред младата аудитория 15-34, където пазарният дял се увеличава с 80% в сравнение с предходните пет седмици. Ръстът е забележителен и при останалите целеви групи (виж графика 1).
National Geographic, както и Fox Life са сред петте любими телевизионни марки на българите според годишната класация на списание Business Lady.  Класацията не разчита на специализирано жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии; представя се не експертно, а потребителско мнение за бранда. Така National Geographic Channel се подреди на второ място след bTV и изпреварвайки всички останали телевизии в България.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване