05/20/12 16:46
(http://radiomilena.com/)

Бербатов: Качеството си е качество и все още има какво да дам във футбола

Когато се налага, си идвам и тайно. Не считам, че трябва да ангажирам всички с присъствието си. Това каза голмайсторът на Висшата лига, най-скъпият трансфер на „Манчестър Юнайтед”,  златното момче на българския футбол, човекът, за когото всички говорят – Димитър Бербатов за бТВ, „Нека говорят с… Росен Петров”. Животът ми в Англия е много скучен – тренировка, вкъщи, тренировка, мач. Тук ми е малко по-разнообразно, коментира Бербатов.

На въпрос какво ще се случи с него и червените дяволи, Бербатов заяви, че моментът е такъв, че той не участва в мачовете. Не се чувствам като част от отбора и заради това мисля, че времето ми свърши там и трябва да отида на друго място, добави той. Качеството си е качество и все още има какво да дам във футбола. Съжалявам, но идва време, когато пътищата се разделят”, каза Димитър Бербатов. „И аз имам достойнство, борех се, но явно в отбора вече се разчита на по-млади играчи. Може би малко се чувствам огорчен, не го очаквах, може би и не го заслужавах след това, което направих миналата година за отбора, но това е”, добави футболистът. За треньора на Манчестър Юнайтед – Алекс Фъргюсън, Бербатов каза, че е „пич”./КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване