05/20/12 18:11
(http://www.klassa.bg/)

Пламен Илиев или Иван Чворович ще пазят срещу Холандия и Турция

Вратарят на националния отбор на България по футбол Николай Михайлов по всяка вероятност няма да вземе участие в предстоящите две контролни срещи на „трикольорите“ - срещу Холандия на 26 май и срещу Турция на 30 май. Родният страж се прибра в България преди края на сезона за „Твенте“ заради контузия и беше под въпрос за двете проверки. След като се завърна в София, Николай Михайлов поднови тренировки, като се включи в заниманията на „Левски“. През уикенда обаче синът на Борислав Михайлов участва в пътен инцидент, като при катастрофата нарани лявата си ръка. Очаква се наставникът на България Любослав Пенев да обяви окончателния си избор на състав утре. Очакванията обаче са Николай Михайлов да бъде заменен от стража на „Левски“ Пламен Илиев или от вратаря на „Миньор“ (Перник) Иван Чворович.
„Засега Николай Михайлов е добре. Знаем, че е участвал в автомобилна каскада. Сега му предстои да премине медицински прегледи. До ден-два ще имаме повече подробности“, заяви Любослав Пенев. Селекционерът на България обаче отказа да коментира отсъствието на Мартин Петров от разширената група за двете проверки с Холандия и Турция в края на месеца и сериозно постави под въпрос бъдещето на крилото на „Болтън“ в националния отбор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване