05/22/12 16:44
(http://www.klassa.bg/)

„Барселона“ и „Реал“ (Мадрид) стратират трансферна офанзива

Шефовете на „Барселона“ обмислят привличането на защитника на „Манчестър Сити“ Пабло Сабалета. Аржентинецът ще заеме мястото на Дани Алвеш, съобщава Daily Mail. Каталунците може да решат да се разделят с Алвеш, за да съберат пари за подсилване на състава. Според английското издание на „Камп Ноу“ гледат на 26-годишния гаучо като на приемлива опция. В същото време, други футболисти на „гражданите“ - Серхио Агуеро и Давид Силва, според медиите на Острова са трансферна цел на Жозе Моуриньо и „Реал“ (Мадрид).
В английските медии се твърди, че само на аржентинеца цената е 62 милиона евро.
„Барселона“ са отправили оферта и за звездата на „Парма“ Себастиан Джовинко, обяви неговият агент Андреа д'Амико. 25-годишният атакуващ футболист е съвместна собственост на „пармалатите“ и родния му „Ювентус“ и „Барса“ ще трябва да води двойни преговори в желанието си да го привлече. Себастиан Джовинко направи страхотен сезон в „Парма”, като вкара 15 гола в Серия „А“ през тази кампания, а „дуковете“ финишираха на осмо място.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване