05/26/12 16:45
(http://radiomilena.com/)

Бардове на театралната сцена в Поморие

Lidiq 150x150 Бардове на театралната сцена в Поморие Концерт на известните бардове Лидия Анискович от Москва  и Владимир Стоянов от Варна се състоя в Поморие на 25 май. Те бяха представени от поморийски бард Христо Граматиков. За  публиката бе удоволствие повече от два часа да слуша поетите с китара. Творците със свободен дух представиха своите авторски  песни и заслужиха многото аплодисменти.
Лидия Анискович е родена в Москва. Поет, бард, белетрист, автор на 38 книги – с поезия и 14 компакт-дискове с авторски песни, поетична летопис за Москва “Сказание за великия престолен град”,  серия книги портрети на Ломоносов, Пушкин, Лев Толстой, Висоцки и др., биографични изследвания, свързани с живота и творчеството на фамилия Цветаеви. Написала  е над 150 песни, а има и два диска съвместно с Владимир Стоянов-„Славянски венец” и „Душа душе”
Владимир Стоянов е роден в град Варна. Член е на СБП. Автор на десет стихосбирки и дискове с авторски песни, литературна критика и история, преводи от руски език. Лауреат на множество национални награди за поезия и авторска песен.Участник е в първия международен фестивал”Черния пясък” в Поморие през 2011 година.

 Бардове на театралната сцена в Поморие

bookmark Бардове на театралната сцена в Помориеsvejo Бардове на театралната сцена в Помориеgoogle Бардове на театралната сцена в Помориеdelicious Бардове на театралната сцена в Помориеstumbleupon Бардове на театралната сцена в Помориеfacebook Бардове на театралната сцена в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване