05/28/12 11:59
(http://radiomilena.com/)

В Средец дариха одеяла на ученическо общежитие

darenie 300x225 В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеПо инициатива на общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Средец д-р Надежда Палова и централното ръководство на партията в Бургас над 30 одеяла бяха дарени на ученическо общежитие в Средец.

В града има само едно ученическо общежитие, което приютява възпитаниците на двете гимназии, които са от периферните села. В момента сградата се ползва от повече от 40 ученици.

С настоящия дар ще бъдат подменени остарелите одеяла, които са в изключително лошо състояние. Дарението беше прието от директора на ученическото общежитие Димитър Георгиев. Той благодари за жеста, който идва точно в момент на ремонт на сградата. През септември обитателите на общежитието ще се настанят в изцяло освежени стаи.

 

 

 В Средец дариха одеяла на ученическо общежитие

bookmark В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеsvejo В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеgoogle В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеdelicious В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеstumbleupon В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеfacebook В Средец дариха одеяла на ученическо общежитиеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване