05/28/12 13:07
(http://radiomilena.com/)

Деца рисуват на 1 юни върху 400-метрово платно в центъра на Поморие

karlo 300x225 Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на ПомориеНа 1 ви юни от 13.00 ч. в центъра на Поморие стартира най- мащабният детски хепънинг в България “Голямото рисуване на малките художници”. Община Поморие е партньор на събитието, което се провежда едновременно в седем общини в България. Оргазатори са Кунка Бакалова и Момчил Николов от Арт Център “Орхидея” – гр. Карлово, чиято мечта е участие в рекордите на „Гинес“ с най-дългата рисунка в света.

От общинатата канят всички деца да вземат четки и бои и да изобразят мечтите си върху 400 -  метровото платно. За всички участници има предвидени лакомства.

 

 

 Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Поморие

bookmark Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Помориеsvejo Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Помориеgoogle Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Помориеdelicious Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Помориеstumbleupon Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на Помориеfacebook Деца рисуват на 1 юни върху 400 метрово платно в центъра на ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване