05/28/12 11:06
(http://radiomilena.com/)

Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване

iancho iliev 300x265 Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване Изпълнението на Бюджет 2012 на Община Поморие върви по план, заяви зам. кметът Янчо Илиев. Към момента събраните приходи са 3 947 000 лв. или 39% от плана за годината, което съпоставено с минали години общината се движи значително добре по събираемост. Предстои втора кампания по инвентаризация на задълженията за данък сгради, такса битови отпадъци и курортен данък. Онези които дължат стари куротни такси също ще бъдат приканвани. Подписалите споразумение с общината за разсрочено плащане нека да спазват сроковете, призова Илиев и добави, че много от тях не ги спазват и ще бъдат предадени на съдия-изпълнител. Всеки, който е подписал споразумение, но не изпълнява поетите финансови ангажименти, поради затруднения е длъжен да уведоми общината.

През последния месец са постъпили повече от 100 молби за категоризация на обекти за настаняване на туристи. През началото на годината имаше голямо притеснение за прекратяването на категоризации, но сега нещата се измениха. В бранша ще останат само онези, които предлагат добри условия и качествени услуги, заяви финансист №1 на общината.

 Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване

bookmark Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване svejo Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване google Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване delicious Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване stumbleupon Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване facebook Над 100 са постъпилите молби за категоризация на туристическите обекти за настаняване Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване