05/30/12 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Състезателни машини в Интер Експо център преди рали "България"

Със страхотно шоу на дрифтъри, спортни автомобили и парад на премиерни за България модели ще отвори врати изложението AUTO BILD SHOW 2012. Началото ще бъде дадено официално днес от 19,30 ч. пред столичния Интер Експо център. Ентусиасти от „Дрифт клуб България” с три автомобила BMW и един Nissan, заедно със стънт мотоциклет, ще открият парада. След шоуто на дрифтърите по почетната алея ще преминат едни от най-добрите български състезателни автомобили. Сред тях ще видим Peugeot 207 S2000 – сред най-успешните рали автомобили в момента, болид от Формула GP2, няколко Mitsubishi Lancer Evo, сред които и една от най-мощните бегачки в България в Maxi модификация. Ще дебютира и новото Mitsubishi Pajero, с което български екипаж ще се включи в най-тежкото рали в света – „Дакар“, догодина. Парадът ще достигне апогея си с дефиле на премиерни за страната ни автомобили. По червения килим ще минат коли от различни класове – сред които са Citigo, i30 и Voleex, семейните Mondeo, DS5, Avensis и i40, високопроходимите Evoque, Yeti и Hover, суперлуксозните Mercedes SL, Maserati MC Stradale и Black Edition серията на Infiniti.
На изложението ще покажат автомобилите си и ще се срещнат с феновете и най-известните български състезатели, сред които са Димитър Илиев, Крум Дончев, Петър Гьошев, Ясен Попов, Илия Царски, Румен Дунев. Те ще направят импровизирана гонка, която ще се състои само седмица преди старта на 43-тото рали „България”, като по този начин ще подгреят публиката за скоростните отсечки.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване