06/01/12 13:00
(http://radiomilena.com/)

Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празник

kart 1024x682 Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникЗа шеста поредна година  членовете от Сдружение с нестопанска цел (СНЦ)  „Несебър Мото“ организираха за малчуганите на Несебър емоционален празник по повод 1 юни – Международен ден на детето.

Както вече стана традиция, точно в 11.00 часа в Южния парк на града пристигнаха две атракционни влакчета, на които деца от различни възрасти бързо заеха местата си. Шумната и весела детска компания пое пътя към картинг пистата на Слънчев бряг, където изненади очакваха всички посетители. Пъстрото автошествие бе допълнено от ескорта на мотористите от клуба и от полицейски автомобил. Така гледката предизвика бурен интерес у всички туристи в комплекса.

На картинг пистата децата имаха възможност да изпитат мощността на картовете, като по-големите каки и батковци управляваха сами, а по-малките деца направиха своите първи шофьорски опити в ръцете на мотористите от  „Несебър Мото“.

Над 50 малчугани успяха да се включат в безплатните обиколки по пистата, като някои от децата не сдържаха адреналина и натиснаха здраво педала на газта. Емоцията достигна своя връх, когато на празнуващите несебърлийчета бяха раздадени и безплатни сладоледи, осигурени от клуба.

По традиция в първоюнския празник  на „Несебър Мото“ се включи и един от изявените представители на клуба – Атанас Терзиев, зам.-областен управител на област Бургас.

„Радваме се, че и тази година времето се оказа благосклонно към нас и успяхме да организираме отново детския празник. За нас тази инициатива е особено важна, защото е много хубаво, когато успяваме да видим усмивките и емоциите, изписани върху лицата на десетки деца. Това ни кара и ние да се чувстваме щастливи”, коментира Атанас Терзиев.

 Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празник

bookmark Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникsvejo Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникgoogle Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникdelicious Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникstumbleupon Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникfacebook Членовете от „Несебър Мото“ организираха традиционния детски празникСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване