06/02/12 12:45
(http://radiomilena.com/)

Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

 

DSCI0015 1024x768 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

Малцина поморийци се поклониха днес пред подвига на Христо Ботев и загиналите герои за свободата на България на церемонията в центъра на Поморие. В храм  „Св. Рождество Богородично” беше отслужена заупокойна молитва от отец Иван. Венци и цветя положиха пред паметника на опълченците в града кметът Иван Алексиев, зам. кметът Диана Апостолова, председателят на Общински съвет д-р Милена Енева, общинските съветници Ася Пеева и Кери Митева, директорът на дирекция „Образование, култура и хуманитарни дейности“ Желязко Страволемов и няколко граждани. Същевременно точно в 12.00 часа, когато сирените зазвучаха,  на площада в града и в обществените заведения в близост, всички се изправиха на крака и почетоха паметта на загиналите, но не и моторните превозни средства, които се движеха.

DSCI0012 1024x768 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

DSCI00131 1024x768 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

DSCI00141 1024x768 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

DSCI0016 1024x768 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

 Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на България

bookmark Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на Българияsvejo Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на Българияgoogle Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на Българияdelicious Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на Българияstumbleupon Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на Българияfacebook Отдадохме почит към Ботев и загиналите за свободата на БългарияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване