06/05/12 11:32
(http://radiomilena.com/)

От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX-ти Международен фестивал на православната музика

dostoinoest От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика Единственият в България Международен фестивал на православната музика „Св.Богородица – Достойно есть” ще се проведе от 7 до 11 юни в град Поморие, съобщиха от Община Поморие. Патрони на Деветото издание са Н.В.Пр. сливенският митрополит Йоаникий и кметът на община Поморие Иван Алексиев. Тържественото откриване на фестивала ще се състои на 7 юни от 19.00 ч с водосвет и литийно шествие на всички хорови състави. Предвижда се в тазгодишното издание да се включат 1020 участници от девет страни.

 От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика

bookmark От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика svejo От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика google От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика delicious От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика stumbleupon От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика facebook От 7 до 11 юни в Поморие ще се проведе IX ти Международен фестивал на православната музика Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване