06/07/12 19:35
(http://www.klassa.bg/)

Двама задържани за убийството на бизнесмена Йордан Динов

Двама души са задържани за убийството на благоевградския бизнесмен Йордан Динов. Това съобщи заместник-директорът на СДВР Ивайло Спиридонов.
Заподозрените с инициали Кирил К. и Николай С. са задържани във вторник при операция с участието на Специализирания отряд за борба с тероризма. Те са криминално проявени и осъждани за кражби и за притежание на наркотици.
Спиридонов уточни, че до ареста се е стигнало, след като са прегледани записите от камери, заснели маршрута, по който Йордан Динов се е движил с автомобила си. На записите се е видял и друг автомобил, който го е следял и присъствал на
местопрестъплението. Полицаите са установили, че негов собственик е Кирил К. Малко след това полицията е достигнала и до Николай С., който е негов приятел.
Според разследващите Кирил е шофирал автомобила, а Николай е извършител на убийството. Все още се установява мотивът за престъплението и кой е поръчителят на убийството.
Йордан Динов бе застрелян показно с шест куршума в главата в центъра на София преди два месеца.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване