06/07/12 10:12
(http://radiomilena.com/)

Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Поморие

ivan2 1024x768 Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Поморие

Кметът Иван Алексиев и председателите на двата пенсионерски клуба в Поморие Атанас Карагьозов и Тодор Диков прерязаха лентата на реконструираните помещения в приземния етаж на „Червения блок“, предназначени за хората от третатат възраст в града. Атанас Карагьозов благодари на кмета, че е сбъднал една тяхна мечта и е приел присърце проблемите на възрастните хора, които не са решавани от години. Иван Алексиев от своя страна им обеща в скоро време за нуждите на клуба да бъде закупена озвучителна уредба и да бъдат направени леки реформи с цел удобство и комфорт на пенсионерите, съобщиха от Община Поморие.

В момента в клуба на пенсионера членуват близо 200 човека. Досега той се помещаваше в морално остаряла дървена барака срещу сградата на общинската администрация. Предимството на новия пенсионерски клуб е, че се намира на крайбрежния булевард с изглед към морето.

 

 Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Поморие

bookmark Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Помориеsvejo Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Помориеgoogle Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Помориеdelicious Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Помориеstumbleupon Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в Помориеfacebook Прерязаха лентата на новия клуб на пенсионера в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване