06/08/12 04:25
(http://radiomilena.com/)

5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и България

zemetras 150x150 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и БългарияДва силни труса удариха Турция тази нощ.   Заметресенията с магнитуд от 5.1 и 4.9 бяха усетени в  България и мнозина граждани излязоха по улиците, мислейки, че епицентър е на територията на нашата страна.   Actualno.com съобщава, че първият трус от 5.1 по Рихтер е регистриран в Мармара Ерегли в Турция. Той е усетен и в Кърджали. От турската обсерватория „Кандилли“ съобщиха, че земният трус е регистриран в 23.54 часа.   Най-силно трусът е усетен по високите етажи в квартал „Възрожденци“.   Минути след първия трус бе регистриран и втори с магнитуд 3.2. Първото земетресение е станало на дълбочина 5 км, а второто на 13 км.   Турските медии съобщават, че стотици уплашени истанбулци са излезли от домовете си, заради земетръса. Доган Калафат от „Кандилли” заяви пред турски медии, че трусът не е от тези, които могат да доведат до жертви и щети. Еепицентърът му е в морето и за това няма място за безспокойство.

 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и България

bookmark 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и Българияsvejo 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и Българияgoogle 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и Българияdelicious 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и Българияstumbleupon 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и Българияfacebook 5.1 и 3.2 по Рихтер в Турция разлюляха и БългарияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване