06/08/12 08:33
(http://radiomilena.com/)

Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ „Иван Вазов“ в Поморие

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение на кражбата на 16 преносими компютъра от сградата на СОУ «Иван Вазов» в Поморие, осъществена за времето 17 – 20.05.т.г., са установени извършителите на деянието – това са братята Н.К. и Ф.К., съответно на 19  и 22 години и М.М., 22 годишен, и тримата от Поморие. При проведени претърсвания в домовете на тримата извършители не са открити отнетите компютри, но при паралелни претърсвания в домовете на : 22 год. П.Н. от с. Бата, общ. Поморие, 22 год. Н.П. от с. Бата, общ. Поморие и 19 год. Ю.А. от с. Белодол, общ. Поморие, са намерени и иззети по един преносим компютър. Доброволно е предаден и четвърти от откраднатите компютри, ползван от 21 год. Т.М. от с. Белодол, общ. Поморие.При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че 25 год. Д.Я. от Поморие също ползвал един от откраднатите компютри, който предал доброволно. На 07.06.т.г. след проведени допълнителни полицейски действия е открит още един преносим компютър, ползван от 38 год. П.А. от Поморие, с което общата бройка на намерените компютри нараства до шест компютъра, съобщават от пресцентъра на ОДМВР Бургас.
Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Поморие

bookmark Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Помориеsvejo Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Помориеgoogle Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Помориеdelicious Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Помориеstumbleupon Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в Помориеfacebook Установени са крадците на компютри от сградата на СОУ Иван Вазов в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване