06/10/12 16:29
(http://www.klassa.bg/)

Англия е доволна, че не е смятана за фаворит срещу Франция

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън призна, че неговите играчи са доволни от факта, че не са възприемани в ролята на фаворити преди първия им мач на Евро 2012 - срещу Франция. Двубоят е днес, от 19,00 часа, а избраниците на Ходжсън вярват, че могат да стартират с успех. В другия двубой от групата са тимовете на Швеция и Украйна.
"Играчите са убедени, че могат да победят Франция. Няма съмнение в това, те не усещат страх. Изпитваме уважение към тях, защото те го заслужават. Познаваме техните играчи и качествата им. Трябва да изпитваш респект към отбор, който не е победен в 21 мача. Но играчите не се плашат от това, а са по-мотивирани. За тях би било по-добре да влязат в този мач в ролята на аутсайдери, когато хората говорят: "Ще ви бъде много трудно, Франция е по-добър отбор от вас". Често е обратното и напрежението върху футболистите е голямо. Мисля, че са доволни, че ролята на фаворит ни е отнета и е дадена на Франция“, заяви новият треньор на англичаните.
„Не съм подготвен да кажа каква е моята цел. Хората искат от нас да се представим добре като цяло и дори очакванията да са по-ниски, всички ще бъдат разочаровани, ако не успеем да преминем групата", каза още Ходжсън.
Същевременно фронтменът на популярната германска пънк банда „Ди Тотен Хозен“ - Кампино, шокира сънародниците си с признанието, че подкрепя Англия на големи първенства. "По принцип подкрепям Англия и това няма да се промени на това европейско първенство. Признавам, че в последно време Германия също играе доста добре. Важно е да има добро настроение, преди Англия да победи Германия на полуфинала или още по-добрия случай - на финала. Трябва да призная, че тази година съм изключително добре разположен към Германия, което е странно", каза за ДПА 49-годишният Кампино, който е известен като запален фен на „Фортуна“ (Дюселдорф).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване