06/11/12 15:17
(http://www.klassa.bg/)

Британският премиер забрави 8-годишната си дъщеря в пъб

Британският премиер Дейвид Камерън се прибрал след обяд в местен пъб в неделя със семейството и приятели и ужасен установил, че е забравил осемгодишната си дъщеря в заведението, съобщи „Сън“.
След като се върнал, намерил малката Нанси в добро настроение в компанията на персонала на Plough Inn в Кадсден, Бъкингамшир. „Премиерът и съпругата му Саманта бяха обезумели, когато осъзнаха, че Нанси не е с тях. За щастие те се обадиха в пъба и оттам им казаха, че тя е в безопасност и се чувства добре“, съобщиха от Даунинг стрийт.
Дъщерята на Камерън отишла до тоалетната точно когато родителите й се готвели да си тръгнат. Премиерът се качил в автомобила си, придружен от неговите охранители, мислейки, че Нанси е с майка си и останалите деца в другия автомобил. Саманта пък предположила, че Нанси се е качила при баща си. Едва когато се прибрали, премиерът и съпругата му установили, че дъщеря им е останала в тоалетната на заведението. Камерън бързо се върнал, за да прибере Нанси, която била без родителски надзор само 15 минути.
„Хора от персонала намериха Нанси в тоалетната и не знаеха какво да правят. Не можеш просто да позвъниш на Дейвид Камерън и да му съобщиш, че е оставил дъщеря си в заведението“, разказа служител на Plough Inn.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване