06/11/12 17:58
(http://radiomilena.com/)

Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер-живопис „Светът е море“

552911 395583730478208 1081955462 n1 150x150 Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“Творбите от Деветото издание на Международен пленер живопис „Светът е море“-Поморие 2012  ще бъдат изложени в Център „Свети Георги“ гр. Поморие. В продължение на осем дни художници от страната и чужбина- Маргарита Джарова, Васко Василев, Тихомир Витков, Мариана Маринова, Васил Стойков, Никола Русев, Миню Бонев, Даниела Максимова, Йордан Маринов, Дарина Гильова, Акулина Попа – Румъния и Весела Познер – Германия рисуваха, вдъхновени от природните  красоти на Поморие . Откриването на изложбата е на  12 юни в Център „Свети Георги“ гр. Поморие от 19.00 часа.

 Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“

bookmark Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“svejo Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“google Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“delicious Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“stumbleupon Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“facebook Изложба на картини от Деветото издание на международния пленер живопис „Светът е море“Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване