06/11/12 18:29
(http://www.klassa.bg/)

Петър Диков не дава на ЦСКА да ремонтира "Българска армия"

Плановете на ръководството на ЦСКА да започне ремонтни дейности на стадион "Българска армия" удариха на камък.
Главният архитект на Столична община Петър Диков на този етап не разрешава на ръководството на ЦСКА за започване на ремонтни дейности на спортното съоръжение. Ръководството на клуба е получило официален отговор, подписан от Петър Диков, че се изискват допълнителни планове за преустройството на част от площта, заемана от стадиона, и засега не може да се разреши каквато и да е строителна дейност. Става въпрос за мястото на бившите червени тенис кортове. Идеята е на тяхно място да се построи чисто нов, тренировъчен футболен терен. Това обаче вероятно няма да стане скоро поради отказа на Столична община. Върнатият отговор, адресиран до изпълнителния директор Венци Живков, е с дата 8 юни 2012 година.
Ситуацията е повече от абсурдна, тъй като след отдаването на стадиона на ЦСКА на сегашните собственици по-рано тази година стана ясно, че се изисква определена инвестиция всяка година. В противен случай договорът е възможно да бъде преразгледан. В същото време при желание за старта на ремонтни и строителни дейности, разрешение не се дава.
От ЦСКА ще дадат допълнително разяснение по ситуацията в следващите няколко дни.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване