06/12/12 11:18
(http://radiomilena.com/)

5 годишно дете пострада от токов удар

На 11.06.т.г. около 22.10 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за инцидент с дете в хотелска стая в «Интерхотел – Поморие». При пристигането си на място, полицейските служители заварили във фоайето на хотела 32 годишната Д.Х. и 52 годишния М.Д., и двамата от София, гости на хотела заедно с пет годишния си син – Д.Д., който лежал на фотьойл в безсъзнание. Детето свовременно е транспортирано от екип на «Спешна помощ» до МБАЛ – Бургас, където е констатирано, че е пострадало от токов удар. Момченцето е настанено в отделение «Реанимация», с опасност за живота. От извършения първоначален оглед в хотелската стая, обитавана от туристите и след замерване със специализиран уред е установено, че  корпуса на външното тяло на климатика, разположено на пода на терасата, прилежаща към стаята, е офазено и по него протича ел. ток, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Бургас. Вероятно детето е било босо и при докосване на болтовете по външното тяло на климатика е ударено от протичащото електричество. Към момента се извършва повторен оглед от специалисти и полицейски служители към Районно управление «Полиция» – Поморие. По случая е образувано досъдебно производство.

 5 годишно дете пострада от токов удар

bookmark 5 годишно дете пострада от токов ударsvejo 5 годишно дете пострада от токов ударgoogle 5 годишно дете пострада от токов ударdelicious 5 годишно дете пострада от токов ударstumbleupon 5 годишно дете пострада от токов ударfacebook 5 годишно дете пострада от токов ударСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване