06/12/12 15:28
(http://www.klassa.bg/)

Базил де Карвальо подписа с „Левски“ за две години

Нападателят Базил де Карвальо е поредното ново попълнение в лятната селекция на „Левски“. Бившият футболист на „Локомотив“ (Пловдив) подписа договор за две години и още в четвъртък ще направи първа тренировка с тима под ръководството на новия селекционер Илиан Илиев.
30-годишният сенегалец, който е национал на Гвинея Бисау, стана свободен агент след края на сезона и беше взет на „Герена“ от втория опит. Както е известно, от „Левски“ проявяваха интерес към него още преди година и половина. Тогава Базил де Карвальо дори започна подготовка с тима, но се контузи още на първата тренировка и беше върнат на „Локомотив“ (Пловдив). Сега обаче футболистът е отказал да поднови договора си с тима и по този начин излиза на „Левски“ без пари, защото преминава при „сините“ като свободен агент. Треньорът на „смърфовете“ Емил Велев искаше Базил де Карвальо да остане на „Лаута“ поне още един сезон, но в крайна сметка повече няма да разчита на него.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване