06/12/12 18:31
(http://www.klassa.bg/)

БФС обяви конкурс за телевизионните права на „А“ група и Купата на България

Ръководството на БФС търси телевизии и фирми спонсори, които да купят телевизионните и рекламни права на футболните срещи от “А" група и Купата на България. Тази нова процедура влиза в сила, след като през последните години имаше доста спорове около превеждането на парите от страна на телевизиите към клубовете. През последния сезон фирмата на Валентин Михов отново спаси положението и осигури около 6 милиона лева, които клубовете трябваше да си разделят. В последните кръгове на шампионата обаче настана хаос заради неплащане на част от сумите. Самият Михов намекна, че от тези операции до момента е на загуба с 1,5 милиона лева и все още не е решил дали ще се занимава с телевизионните права и през следващото първенство.
БФС чака предложения от лицензирани телевизионни оператори и юридически лица с опит в договарянето на телевизионни права. Документацията за участие се получава от сградата на “Иван Асен ІІ” срещу 500 лева. Краен срок за подаване на предложението е 2 юли.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване