06/12/12 15:26
(http://www.klassa.bg/)

„Етър“ и „Арсенал“ ще си сътрудничат

Английският гранд „Арсенал“ потърси за контакти и бъдещи проекти новия член на родната „А“ футболна група „Етър“ (Велико Търново). Двата клуба ще си сътрудничат, а българите ще помагат в намирането на таланти и ще черпят опит от модела на работа на „Арсенал“. Новината стана факт след среща в Истанбул на мажоритарния собственик на „Етър“ Фейзи Илханлъ с представителя на „Арсенал“ за Южна Европа Джордж Толиас. На нея присъства и представителят на английския клуб за Турция Онур Безира. На срещата е било договорено „Етър“ да представлява „Арсенал“ за България, като ще работи за „топчиите“ в търсенето на млади перспективни футболисти и ще може да ползва огромния му опит.
Първата стъпка в съвместната работа е поканата, която „Етър“ получи за участие в престижен международен юношески турнир в Гърция с участието на „Арсенал“, „Нотингам“, „Еспаньол“, „Олимпиакос“ и още пет отбора. Надпреварата Atreus Premiere Cup е за футболисти, родени 1997-1998 година, като организаторите поемат всички разходи по престоя и участието на „виолетовите“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване