06/12/12 15:08
(http://radiomilena.com/)

Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентът

Депутатите приеха на второ четене промените в Закона за пътищата, предаде  Агенция “Фокус”. Гласуваха 99 народни представители, от които – 83 дадоха своя вот „за”, 15 – „против” и 1 „въздържал се”. Парламентът реши билбордовете по магистралите да останат, но в 5-годишен срок. Правилата за билбордовете край магистралите ще бъдат регламентирани в наредба на Министерски съвет. Максималната скорост на движение по новите магистрали и рехабилитираните уастъци става 140 км./ч. Станислав Иванов от ПГ на ГЕРБ обясни от парламентарната трибуна, че остават ограниченията, които съществуват до момента. „Ще се увеличи скоростта по автомагистралите, но единствено в участъците, където това е възможно. Несъобразената скорост е причина за ПТП, като 46% са случаите от несъобразена скорост, а за 7% от инцидентите причината е била несъобразена скорост за пътните условия”, каза Станислав Иванов.

 Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентът

bookmark Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътsvejo Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътgoogle Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътdelicious Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътstumbleupon Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътfacebook Максималната скорост на движение по новите магистрали става 140 км./ч., реши парламентътСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване