06/13/12 18:38
(http://www.klassa.bg/)

Александър Тунчев е пред договор с шампиона „Лудогорец“

Шампионът на България и носител на Купата на страната „Лудогорец“ (Разград) е най-големият фаворит за подписа на бившия централен бранител Александър Тунчев. Това стана ясно, след като наставникът на „Локомотив“ (Пловдив) Емил Велев призна пред сайта gong.bg, че Александър Тунчев е отказал да продължи кариерата си при „смърфовете“ и е предпочел офертата на „Лудогорец“.
В момента българският централен защитник е собственост на английския „Лестър“, но договорът му изтича в края на месец юни и след това става свободен агент. Медиите на Острова свързваха на няколко пъти бранителя с трансфер в „Кристъл Палас“, но явно в крайна сметка той ще се завърне в България.
Самият Александър Тунчев заяви пред сайта, че няма никаква яснота къде ще продължи кариерата си. „В момента си почивам. До края на месеца съм футболист на „Лестър“, а след това ставам свободен агент. До този момент няма нищо конкретно. В „Лестър“ приключих нещата. Всичко е свършило“, каза Александър Тунчев и допълни, че се е надявал към него да има оферти, след като стане свободен агент, но действителността в момента е коренно различна.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване