06/13/12 18:14
(http://www.klassa.bg/)

БСП пита прокуратурата дали социалисти са престъпници

Ръководството на БСП ще попита прокуратурата дали представители на червената партия имат нещо общо с групата на „Килърите“ и Сретен Йосич. Това каза в сряда в парламента говорителят на социалистите Ангел Найденов. Повод за питането са публикации във вестниците, които услужливо целели окаляне на политическите опоненти на ГЕРБ. Информациите приписвали връзки на социалистите Младен Червеняков и Кирил Добрев с лидери на подземния свят. Ние вярваме повече на съпартийците си, отколкото на някакви свидетели по съдебно дело, каза Ангел Найденов, с което даде знак, че очаква прокуратурата да отговори как двамата набедени нямат нищо общо с престъпните среди.
Коалиция за България освен това другата седмица ще внесе искане в Народното събрание за свикване на анкетна комисия, която да разследва порочни практики на избирателно разсекретяване и разпространение на секретни данни и СРС-та от разследвания, целящи атаки срещу опозицията.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване