06/13/12 17:37
(http://www.klassa.bg/)

Засипаха премиера Борисов с подаръци, той разпореди на Томислав Дончев да се ожени

Премиерът Бойко Борисов получи куп подаръци за 53-тия си рожден ден – 13 юни.
Преди заседанието на правителството министърът на културата Вежди Рашидов „се отчете“ с бутилка отлежал коняк от Грузия, откъдето той се върна преди няколко дни. От Министерството на икономиката подариха на Борисов кирка, а вицепремиерът Симеон Дянков му връчи „купа тигър“, припомняйки за победите на клубния тим на премиера - „Витоша“ Бистрица, чиито футболисти се кичат с прозвището „тигрите“.
От парламентарната група на ГЕРБ дариха на партийния си лидер огромна торта във формата на магистрала, върху която „работеха“ валяк и багер с багерист. На тортата имаше и надпис „Градим България“, което беше мото на управляващите в предизборната кампания м.г.
Сред подаръците се натрупаха още ножица, няколко картини, както и дори цяло теле от благодарни животновъди. Борисов уточни, че не е виждал телето, но смята да го предаде някъде да се грижат за него.
До МС се отби и президентът Росен Плевнелиев, който подари на бившия си началник комплект наколенки, които трябвало да пазят премиера от травми, докато спортува „Пожелавам му да е жив и здрав, да държи здраво кормилото. Не е леко, в света ситуацията е кризисна вече четвърта година, Европа влиза в нова фаза на рецесия“, каза държавният глава след почерпка в кабинета на Борисов.
Министър-председателят от своя страна определи дата за сватбата на министъра по еврофондовете Томислав Дончев. Борисов се подсети, че Дончев живее без брак с партньорката си, и отсече: „Това беззаконие трябва да приключи!“ Повод бе скорошната църковна сватба на екоминистъра Нона Караджова.
„14 октомври как си, Дончев? И сина ти питах, и той е съгласен. Колеги, запишете на 14 октомври с Дончев ви каним на сватба“, обяви Бойко Борисов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване