06/13/12 14:43
(http://www.klassa.bg/)

Миодраг Йешич: С Гриша Ганчев ЦСКА щеше да е безпроблемно шампион

Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич е убеден, че клубът е щял да стане много по-силен, ако Гриша Ганчев бе поел управлението на "червените". Сърбинът смята, че тимът е щял да стане шампион през изминалия сезон, ако не бе загубил мача си срещу „Миньор“ в Перник.
"Когато прочетох, че Гриша Ганчев се готви да влезе в ЦСКА, бях много щастлив. Знаете, че ЦСКА е най-голямата футболна марка в България, а с човек като Гриша Ганчев ставаше още по-силен и нямаше да има спиране", заяви сърбинът пред "Тема спорт".
"Не знам какви бяха причините всичко да пропадне, но за съжаление ЦСКА се размина с един много кадърен ръководител като господин Ганчев. Аз винаги съм бил в отлични отношения с него и наистина знам как работи", аргументира се Йешич.
"За мен ключова роля, за да загуби ЦСКА титлата през изминалия сезон, изигра загубата от „Миньор“. Ако ЦСКА бе спечелил в Перник, мачът в Разград щеше да е без значение. За съжаление през първите 20 минути срещу „Лудогорец“ отборът игра прекалено защитно, което доведе до гола от фаул. Видяхте, че след това ЦСКА можеше да изравни на няколко пъти, но не се получи", заключи треньорът, донесъл 30-а титла на „червените“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване